Tagasi blogi juurde
29.10.2021

💦 Kregor Zirk ✖️ Arena 💦

Eesti tippujuja ja olümpia poolfinalist Kregor Zirk rääkis meile treeningvahenditest, mida ta kasutab ja isiklikest Arena lemmiktoodetest. 

 

Kregor, oled päris pikalt Arenas ujunud ja Arena treeningvahendeid kasutanud. Mis sulle Arena brändi juures meeldib?

Eelkõige meeldib mulle Arena puhul mugavus ja toodete lai valik. Arvan, et ka kõige nõudlikum klient leiab endale Arenast sobiva toote.

Milliste võistluspükstega sellel hooajal võistled ja miks oled just need valinud?

Minu lemmikuks on kujunenud Arena Carbon Glide võistluspükste mudel. Neid kandes ma justkui ei tunne, et need jalaski on ning distantsi lõpu poole ei lähe mu jalad nö “kinni”. Lisaks on nende üleni must värvikombinatsioon väga ilus.

Kregor Zirgi Arena võistluspüksid

Mis ujumisprille sa kasutad?

Nii võistlustel kui ka trennis kasutan Arena Cobra mirrored ujumisprille. Peamiseks põhjuseks on jällegi mugavus ning minimaalne disain, mis tagab hea voolujoonelisuse.

Milliseid treeningvahendeid ujumistrennides kasutad? 

Ujumistrennis kasutan vaat et kõikvõimalikke vahendeid – nagu näiteks lesti, punu, lauda, toru ja 5 erinevat paari labidaid. Kõigil nendel vahenditel on üks eesmärk – teha sind paremaks ujujaks. Kõik eelpool mainitud treeningvahendid aitavad ujujal hoida paremat tehnikat ning aitavad kaasa ka jõu arendamisele.

Mis on need treeningvahendid, mida iga tippu pürgiv ujuja kindlasti kasutada võiks?

Absoluutselt kõike, sest ei ole olemas õiget ega valet. Minu lemmikuks on kujunenud toru ning sõrmeotsa (või väikeste) labidate kasutamine, kuna need aitavad mu kehahoiakut kõige ideaalsemas positsioonis hoida ning tänu sellele olen nii efektiivne kui võimalik. Samuti meeldib mulle väga kasutada lestasid (kellele ei meeldiks 🙂 ), aga eelkõige pigem tehnikaharjutuste puhul, sest siis ei toimu keha vajumist ja see annab võimaluse tõmbetsüklit paremini kontrollida.

Ujumistrenni treeningvahendid

Mis on sinu läbi aegade lemmik Arena toode ja miks?

Arena Cobra prillimudel, kuna olen seda sama mudelit kasutanud 6+ aastat nii igapäevaselt treenides kui ka võistlustel. Minu näojoonte järgi istub see kõige paremini.
Arena ujumisprillid

Fotod: Kregor Zirk / Arena / erakogu