Tagasi blogi juurde
09.02.2023

Powerskin ST NEXT – esimesed FINA heakskiiduga võistlusriided, mis on taaskasutatud materjalidest

Taaskasutatud materjalist võistlustrikoo Arena Powerskin ST NEXT

Arena Powerskin ST NEXT kollektsioon – esimesed FINA poolt heaks kiidetud võistlusriided, mis on valmistatud taaskasutatud kangast. Arena tutvustab uhkusega järgmist konkurentsivõimeliste ujumistrikoode põlvkonda – kergemad, vastupidavamad ja jätkusuutlikumad.

Võrreldes eelmise ST 2.0-ga on see ümberkujundatud versioon 20% kergem, mille tulemuseks on väiksem veeimavus ja takistus.
Uue kanga spetsiifilised omadused tagavad kauem kestva kompressiooni ja sellest tulenevalt ka pikema vastupidavuse. Lisaks sellele on ST NEXT valmistatud jätkusuutlikkest materjalidest.

Üle 60% ST NEXT kollektsiooni valmistamisel kasutatud lõngadest on pärit jäätmetest, mis muidu oleksid olnud määratud ära viskamisele. ST NEXTi FINA poolt heaks kiidetud staatus teeb sellest esimese omataolise, mis sobib suurepäraselt võistlustele.

 

FINA on Arena Powerskin ST NEXT kollektsiooni materjalid, lõiked ja logomärgistuse heaks kiitnud ning sellega on lubatud võistelda kõikidel FINA poolt heaks kiidetud üritustel. Võistlusriided on saadaval ka juunior-versioonis ehk 13-aastastele ja noorematele.

 

Tule proovi Proswimi poes aadressil Tähesaju tee 11 või telli e-poest (tasuta tagastus ja võimalus hiljem maksta):

 

Loe lähemalt Indivy makselahenduse kohta.