Tagasi blogi juurde
29.09.2021

Arena takistuspüksid – kestvad ja mugavad ka pikkadel treeningutel

Arena takistuspüksid ujumistreeninguks

Arena takistuspüksid (Square Cut Drag Suit) on ideaalsed kõigile ujujatele, kes soovivad enda treeningutel jõu treenimisele rõhku panna. 

 

Järgnevalt neli põhilist põhjust, miks peaksid Arena takistuspükse kasutama:

 

1. MUGAVUS ja KESTVUS

Arena takistuspüksid on valmistatud polüestervõrgust – kangast, mis on eriti kloorikindel ja köidab pilku. Lisaks sellele, et need on stiilsed, on need ka mugavad tänu madalale vöökohale ja pehmele kangale.

 

2. SOBIVAD NII MEESTELE KUI KA NAISTELE

Tegemist on unisex takistuspükstega, mis tähendab, et need sobivad nii neiudele kui ka noormeestele. Takistuspükse saab kanda nii tavaliste ujumispükste kui ka trikoo peal. Saad need treeningu ajal just siis jalga panna, kui vaja ning sama lihtsalt ka ära võtta.

3. MITMEKÜLGSUS

Takistuspüksid pole mõeldud ainult võistlusujujatele – need on tegelikult sobilikud kõigile kogenud ujujatele, kes soovivad eelkõige jõudu treenida. Nagu juba öeldud, siis on soovitav takistuspükse kasutada just jõutreeningute ajal.

Neid saab kanda lühikeste sprinditreeningute ajal, et suurendada kiirust kui ka pikkadel treeningutel. Näiteks saad kasutada takistuspükse ka võimsama jalalöögi arendamiseks. Kasutades takistuspükse koos lestade või käelabadega, saab rõhu panna vastavalt kas käte või jalgade treenimisele.

 

4. SOBIVUS TEISTE TREENINGVAHENDITEGA

Tänu erinevatele kasutusviisidele sobivad takistuspüksid ideaalselt ka teiste professionaalsete Arena ujumisvahenditega – nagu nt käelabade, Powerfin Pro lestade, Swim Snorkel Pro hingamistoru, Kickboard ujumislaua ja teiste treeningvahenditega.

 

Arena takistuspüksid leiad Proswimi e-poest.