Tagasi blogi juurde
28.10.2019

Kas olete kooliujumiseks valmis?


Ujumisveerand on alanud ning paljudel lastel on esmakordselt võimalus õpetaja juhendamisel ujuma õppida. Et õpilane saaks õppes osaleda, on oluline kõik ujumiseks vajalik tundi kaasa võtta. Ujumistunniks ja treeninguks leiab kõik vajaliku ProSwim’ist. 

Kindlasti on kõige olulisemad mugavad ning hästi istuvad ujumisriided. Silmas tuleb pidada, et laps saaks iseseisvalt ujumisriided lihtsalt selga ning seljast ära. Oluline on ka märgata, et ujumisriided ei piiraks lapse liikumist, tänu sellele saab ta keskenduda täielikult ujumistunnile. Meie valikust leiab erinavad mudelid ning laia värvivaliku igale maitsele. Arena ujumisriided on valmistatud vastupidavast MaxLife kangast. Kvaliteetne kangas kuivab imekiirelt, omab suurepärast kloori taluvust ning UV kaitset. 


Ujumismüts takistab ujudes juuste silma minekut ja basseinivee saastumist. Osad õpetajad ja ujulate eeskirjad nõuavad kõigilt ujujatelt ujumismütsi kasutamist. Pikkade juuste ja ka tuka puhul on ujumismüts alati kohustuslik. Parimaks valikuks on silikoonist ujumismüts, mis on saadaval kahes suuruses. Pikemate juuste puhul on soovituslik eelistada suuremat suurust, et müts tunni jooksul peast ei tuleks. ProSwim’ist leiab nüüd ka VEEGA SÕBER ujumismütsid, mis sobivad hästi kooliujumiseks, sest on õpilastele mugavad kasutada ning ujuma õppima motiveeriva logoga. Mütsid on toodetud koostöös Eesti Ujumisliiduga ning eesmärgiks on juhtida tähelepanu ujumisoskuse olulisusele. Igalt Veega Sõber ujumismütsi ostult läheb 1 euro ujumise algõpetuse edendamiseks. Anname lapsele rõõmsa ja ohutuma elu!

Ujumisprillide kasutamine on soovituslik, et silmad ei hakkaks kloorivees kipitama. Enne ujumistrenni tuleb kindlasti proovida erinevaid mudelid, et leida enda näo kujule kõige sobilikumad prillid. Arena valikust leiab laia valiku erineva disainiga prille. Ujumisprillide läätsed on erinevate suurustega ning paljude prillide ninavahed on reguleeritava ninasillaga. Valikust leiab nii tumedate kui ka heledate klaasidega prillid, mis on töödeldud Anti-Fog kaitsega, lisaks omavad prillid UV-kaitset. Ujumisprillidel on vastupidavad silikoonist rihmad, mis takistavad vee sissepääasemist. 


Ujumistunniks on vajalik õige suurusega rätik, mida saaks ümber panna, kui basseini ääres peaks jahe hakkama.  ProSwim’i poest leiab eriti kerge ja kiiresti kuivava mikrokiududega Cocoon rätiku, mis on saadaval erinevates suurustes. Rätik on pakitud mugavasse kompaktsesse transpordikotti. Tegemist on ujumistunniks parima valikuga, mida saab mahutada ilma suurema vaevata koolikotti.  Luksuslik ja pehme materjal kuivatab ka märjas olekus, kuna rätik imab võrreldes enda kaaluga 4-kordse koguse vett. Rätikut on saadaval kahes värvis- sinine ja punane. 

Kott on vajalik, et kõik oluline kooli- ja ujumistundideks ära mahutada. Arena valikust leiab laia valiku seljakotte. Mugavad sangadega seljakotid on vastupidavad ning omavad nutikaid lahendusi märgade asjade eraldamiseks. Erinevates suurustes, laia värvivalikuga ning lõbusate mustritega seljakotid on parimaks valikuks! 

Ole varakult valmis ujumistunniks!