Tagasi blogi juurde
03.09.2019

ProSwimist tipptasemel tooted tipptasemel tegijatele!

Kõikidele ujumissõpradele on hästi teada, et meilt leiab kvaliteetse ning pilkupüüdva värvivaliku ning mustriga ujumisriided ja varustuse igale maitsele. Pakume erinevatest kangastest ning lõigetega trikoosid ning ujumispükse. Võistlustrikood ja võistluspüksid on pidevalt arendamisel, et luua kiiremaid, kergemaid ning kõikidele kehatüüpidele sobivad võistlusriideid. Õiged ujumisprillid leiavad kõik, oled Sa võistlussportlane või harrastusujuja. Lisaks pakume ujumisvahendid, mille hulka kuuluvad ujumislestad, laud, snorkel, ujumislabidad ja palju muud.

Triatloni tegijatele on müügis kõik vajalik- kombed, kalipsod ning ujumisprillid. Saadaval on kaheosaline ja klassikaline varrukateta võistluskombe. Müügis on ka Arena tippkalipso, mis parandab ujuvust ning hoiab kehaasendit stabiilsena vees. Lisaks leiab nüüd triatloni varustuse alt uue tehnoloogiaga Arena Cobra TRI Mirror Swipe ujumisprillid. Pühkides vaid ühe sõrmega sisemist klaasi pinda, pikendab see udutõrjetehnoloogiat enam kui 10 korda!

Ujujate ja triatleetide treeningud jätkuvad ka väljaspool vett. Seetõttu oleme müüki toonud jõusaali ja jooksuriiete kollektsiooni. Kerged ja õhulised kangad tagavad mugavuse ning vastupidavuse treeningul. Särgid on loodud niiskust imavast materjalist, mis tagavad parema hingavuse ka kõige raskemal treeningul. Treeningpükstel olevad võrkpaneelid on spetsiaalselt paigutatud, et tunneksid end mugavalt ning kuivana jooksuradadel või jõusaalis.

Tunne end mugavalt Arena vabaaja riietes! Kvaliteetset kangast valmistatud vabaaja riided on vältimatu osa ühe sportlase riidekapist. Pehme kangas, praktilised taskud ning lai värvivalik iseloomustavad Arena vabaaja tooteid.

E-poest ja esinduskauplusest leiad olulised vahendid igaks treeninguks- joogipudelid, rätikud ning plätud.

Telli mugavalt tooted meie e-poest või tule meie esinduskauplusesse, mis asub aadressil Männiku tee 101. Oleme avatud esmaspäevast- reedeni 9:00 – 17:00.

Liitu püsikliendiprogrammiga ning kõik tavahinnaga tooted alati -15%!