Tagasi blogi juurde
21.04.2020

Gym & Run treeningriided Arenalt

Arena on tuntud ennekõike kui kvaliteetsete ujumisriiete ning vahendite tootjana. Nüüd on need pikaajalised kogemused pandud tööle ka veest väljas, pakkudes kõrgtasemel treeningriideid nii meestele kui ka naistele. Arena Gym ja Run kollektsioonid on saadaval ka ProSwim e-poes ja esinduskaupluses. Meil on hea meel teatada, et see tootevalik on veelgi laienenud.

Gym & Run treeningriided on sobivad nii intensiivseteks jooksu ja jõusaali treeninguteks kui ka jooga ning pilatese praktikateks. 

Kangaste puhul on kasutatud Arena signatuur MaxDry tehnoloogiat, mille abil on tooted kerged, hästi hingavad ning kuivavad treeningutel imekiirelt.

Stiilsed naiste treeningtopid ja särgid on loodud niiskust imavast pehmest kangast, mis hoiab kehatemperatuuri ning tagavad hingavuse ka kõige raskematel treeningutel. Peegeldavad paneelid jooksusärkidel teevad nähtavaks ka pimedas treenides.

Retuusid on valmistatud elastsest ning vastupidavast niiskust imavast materjalist, lisaks on neil võrkpaneelid seal, kus see on enim vajatud. Arena retuusidel mõnusalt lai värvel, mida saab reguleerida nöörkinnitusega. Retuusid on saadaval erinevates pikkustes ning värvides. Lühikesed püksid on valmistatud kergest ja õhulisest materjalist, mis ei aja higistama. Pükstel on nöör kinnitus, lai elastne vöökoht ning sisemine tasku, lisaks garanteerivad helendavad logo motiivid silmapaistvuse ka väljas treenides. 

Naiste sporditopid/sportrinnahoidjad on disainitud pakkudes maksimaalset liikumisvabadust. Saadaval on toppe nii peenikeste ristuvate õlapaeltega kui ka laiemate paeltega. Erilise tehnoloogiaga materjal on hingav ja ei higista ning soodustab keha liikumist.

Meeste treeningsärgid ning maikad on valmistatud MaxDry kangast, lisaks sellele, et tegemist on kerge ja hingava materjaliga eemaldab see ka niiskuse kehalt ja hoiab ära pärast rasket jõupingutust tekkivad külmavärinad. Arena poolt on läbi mõeldud nii ohutus kui mugavus. Peegeldavad paneelid, mugavuse tagamiseks kehasse töödeldud lõikega särgil, teevad sind nähtavaks ka kõige pimedamal ajal. 

Spetsiaalselt optimaalsete treeningute jaoks loodud treeningpüksid. Võrkpaneelid parandavad hingavust, et tunneksid end kuivana ka treeningu lõpuni. Mugavad lühikesed püksid sportimiseks tagavad maksimaalse liikumisvabaduse, lisaks on pükstel reguleeritav nöör kinnitus, lai elastne vöökoht ning sisemine tasku. Jooksutreeninguks välja töötatud meeste retuuse kaunistavad külgedel helendavad logo motiivid. Püksid on on valmistatud kauakestvast venivast kangast, mis laseb nahal hingata. Seljal on väike praktiline tasku ning säärtel lukud.

Tutvu toodetega ProSwim e-poes või külaste meie esinduskauplust!