Back to the blog
29.10.2021

Eesti tippujuja ja olümpia poolfinalist Kregor Zirk rÀÀkis meile treeningvahenditest, mida ta kasutab ja isiklikest Arena lemmiktoodetest. 

 

Kregor, oled pΓ€ris pikalt Arenas ujunud ja Arena treeningvahendeid kasutanud. Mis sulle Arena brΓ€ndi juures meeldib?

EelkΓ΅ige meeldib mulle Arena puhul mugavus ja toodete lai valik. Arvan, et ka kΓ΅ige nΓ΅udlikum klient leiab endale Arenast sobiva toote.

Milliste vΓ΅istluspΓΌkstega sellel hooajal vΓ΅istled ja miks oled just need valinud?

Minu lemmikuks on kujunenud Arena Carbon Glide vΓ΅istluspΓΌkste mudel. Neid kandes ma justkui ei tunne, et need jalaski on ning distantsi lΓ΅pu poole ei lΓ€he mu jalad nΓΆ β€œkinni”. Lisaks on nende ΓΌleni must vΓ€rvikombinatsioon vΓ€ga ilus.

Kregor Zirgi Arena vΓ΅istluspΓΌksid

Mis ujumisprille sa kasutad?

Nii vΓ΅istlustel kui ka trennis kasutan Arena Cobra mirrored ujumisprille. Peamiseks pΓ΅hjuseks on jΓ€llegi mugavus ning minimaalne disain, mis tagab hea voolujoonelisuse.

Milliseid treeningvahendeid ujumistrennides kasutad?Β 

Ujumistrennis kasutan vaat et kΓ΅ikvΓ΅imalikke vahendeid – nagu nΓ€iteks lesti, punu, lauda, toru ja 5 erinevat paari labidaid. KΓ΅igil nendel vahenditel on ΓΌks eesmΓ€rk – teha sind paremaks ujujaks. KΓ΅ik eelpool mainitud treeningvahendid aitavad ujujal hoida paremat tehnikat ning aitavad kaasa ka jΓ΅u arendamisele.

Mis on need treeningvahendid, mida iga tippu pΓΌrgiv ujuja kindlasti kasutada vΓ΅iks?

Absoluutselt kΓ΅ike, sest ei ole olemas Γ΅iget ega valet. Minu lemmikuks on kujunenud toru and sΓ΅rmeotsa (vΓ΅i vΓ€ikeste) labidate kasutamine, kuna need aitavad mu kehahoiakut kΓ΅ige ideaalsemas positsioonis hoida ning tΓ€nu sellele olen nii efektiivne kui vΓ΅imalik. Samuti meeldib mulle vΓ€ga kasutada lestasid (kellele ei meeldiks πŸ™‚ ), aga eelkΓ΅ige pigem tehnikaharjutuste puhul, sest siis ei toimu keha vajumist ja see annab vΓ΅imaluse tΓ΅mbetsΓΌklit paremini kontrollida.

Ujumistrenni treeningvahendid

Mis on sinu lΓ€bi aegade lemmik Arena toode ja miks?

Arena Cobra prillimudel, kuna olen seda sama mudelit kasutanud 6+ aastat nii igapΓ€evaselt treenides kui ka vΓ΅istlustel. Minu nΓ€ojoonte jΓ€rgi istub see kΓ΅ige paremini.
Arena swimming goggles

Fotod: Kregor Zirk / Arena / erakogu