Atgriezties pie emuāra
08.09.2022

Arena jaunā kolekcija Diamonds - tagad pieejama Proswim!

Arena ujumisriiete uus kollektsioon Diamonds

Arena uus kollektsioon Diamonds on nüüd Proswimis saadaval – tule proovi selga meie poes Tähesaju tee 11 (Tallinn) E-R kl 10-16 või vaata tooteid e-poes. 

Arena Diamonds kollektsiooni inspiratsiooniallikaks on meeskonna jõud ja tugevus ning loosungiks Together We Shine Brighter!

1973. aastal loodud Arena logo koosneb kolmest teemandist. Sõna teemant tuleneb kreekakeelsest sõnast “adamas”, mis tähendab võitmatut ja täna tähistavad kolm teemanti koos minevikku, olevikku ja tulevikku. Nendest algallikatest inspiratsiooni ammutades sümboliseerib Diamonds kollektsioon inimvaimu tugevust, jõudu ületada rasked ajad, olla kohal hetkes ja särada ka tulevikus.

Vaata kollektsiooni videot:

 

VÕISTLUSRIIDED: POWERSKIN CARBON GLIDE

Arena POWERSKIN CARBON GLIDE võistlusriided

Arena Powerskin Carbon Glide annab ujujale sensatsioonilise veealuse libisemise ja kiiruse tunde. Sellele aitavad kaasa Hydroglide ja Carbon Extreme Cage kangad, mis ühendavad kerguse ja kompressiooni ning pakuvad ülimat võistluselamust.

Proswimist leiab naiste võistlustrikoo Powerskin Carbon Glide Diamonds.

 

VÕISTLUSRIIDED: POWERSKIN CARBON CODE FX

Arena POWERSKIN CARBON CORE FX

Arena Powerskin Carbon Core FX on Arena laiaulatuslikus võistlussarjas kõige suurema kompressiooniga toode. Carbon Core FX pakub ühtlast kompressiooni kõikides kehapiirkondades ning meeldib tänu oma tihendusastmele ja liikumisulatusele eelkõige just sprinteritele.

Proswimist leiab Arena meeste võistluspüksid Carbon Core FX Diamond Le Jammer.

 

TREENINGTRIKOOD JA -PÜKSID

Arena Diamonds treeningtrikood ja ujumispüksid

Diamonds kollektsioonist leiab Arena klassikalise retro stiilis logoga treeningtrikood ja ujumispüksid.

Treeningtrikood ja ujumispüksid on valmistatud hästi kloori- ja soolast vett taluvast MaxFit Eco kangast, mis on UPF50+ UV-kaitsega ning kuivab kiiresti. See neljas suunas veniv kangas tagab täieliku istuvuse, maksimaalse liikumisvabaduse ja kandmismugavuse. Toote materjalina on kasutatud Arena MaxFit kanga keskkonnasõbralikku edasiarendust, milles on kasutatud taaskasutatud polüamiidi.

Proswimist leiad järgmised Diamonds kollektsiooni treeningriided:

 

UJUMISPRILLID ja UJUMISMÜTSID

Arena ujumisprillid ja ujumismütsid

Arena uuest Diamonds kollekstioonist leiab ka mitu ilusa disainiga ujumismütsi ja võistlusprillid:

 

T-SÄRGID ja DRESSIPLUUSID

Arena Diamonds T-särk ja dressipluus

Arena Diamonds kollektsiooni kuuluvad ka imeilusa disainiga T-särgid ja dressipluusid.

 

Kõik artiklis mainitud Arēna Diamonds tooted on saadaval Proswimi e-poes ja kaupluses kohapeal. Tule proovi selga aadressil Tähesaju tee 11 (Tallinn). Oleme avatud E-R kell 10-16.