Atgriezties pie emuāra
11.12.2020

Arēna Olimpiskā kolekcija Bishamon

Detsembri alguses tuli Arena välja uue kollektsiooniga Bishamon – tegemist on olümpiakollektsiooniga, mis on inspiratsiooni saanud Bishamontenest, kes on Jaapani sõjajumal. Ta kehastab jõudu, tugevust, julgust ja kaitset. 

Bishamon kollektsiooni leiab ŠEIT. Kollektsiooni tutvustav video:

 

 

VÕISTLUSRIIDED: POWERSKIN CARBON GLIDE

Arena Powerskin Carbon Glide annab ujujale sensatsioonilise veealuse libisemise ja kiiruse tunde. Sellele aitavad kaasa kaks uuendust – Hydroglide ja Carbon Extreme Cage kangad, mis ühendavad kerguse ja kompressiooni ning pakuvad ülimat võistluselamust.

Võistlustrikoo esimest osa ja alaselga katab Hydroglide kangas, mis on katsudes sile, andes sellele uskumatu libisemise ja kiiruse, vähendades samas ka kriitilistes tsoonides tõmbumist ja turbulentsi. Jalgade ja torso alumise osa katteks on samuti ülikerge Carbon Extreme Cage kangas, mis ümbritseb konkreetseid lihasrühmi tiheda võre sarnase mustriga, pakkudes erakordset lihastuge ja paremat keha hoidmist, et parandada jõudlust liikuvust piiramata. Tulemuseks on täiendav käigujõud ja stabiilsus ning optimaalne vastupidavus, paindlikkus ja efektiivsus.

Powerskin Carbon Glide meeste võistluspüksid leiab ŠEIT un naiste võistlustrikood ŠEIT.

Powerskin Carbon Glide võistluspüksid ja -trikoo

 

VÕISTLUSRIIDED: POWERSKIN CARBON CODE FX

Arena Powerskin Carbon Core FX sisaldab ülieduka Carbon Flex VX uusimaid täiendusi ja on Arena laiaulatuslikus võistlussarjas kõige suurema kompressiooniga tooted. Carbon Core FX pakub ühtlast kompressiooni kõikides kehapiirkondades ning meeldib tänu oma tihendusastmele ja liikumisulatusele eelkõige just sprinteritele.

Carbon Core FX-l on nii meeste kui ka naiste võistlusriietel uus Twin Taping struktuur, mis pakub jalgadele tõstvat efekti ja aitab ujujal hoida kõrget kehaasendit ka väsinud olekus, andes maksimaalse puusakõrguse vees. Lisaks on naiste võistlustrikool sisemine süsinikkiust vooder, mis jookseb küljelt rinna alla. See pakub mitmeid eeliseid: maksimaalne kompressioon, täiendav ja ühtlaselt jaotunud rõhuprofiil kogu kehas, keha parema asendi saavutamine vees ja ülakeha parem liikuvus.

Powerskin Carbon Core FX meeste võistluspüksid leiab ŠEIT un naiste võistlustrikood ŠEIT.

Powerskin Carbon Core FX võistlustrikoo ja -püksid

UJUMISPRILLID

Arenal on väga lai valik kvaliteetseid ujumisprille. Proswimi laos oleva valiku ujumisprille leiab SIIT.

Cobra Ultra Swipe Mirror ujumisprillid

Uuenduslikud Arena unisex ujumisprillid Cobra Ultra Swipe Mirror sobivad suurepäraselt võistlusujujatele. Revolutsiooniline Arena Swipe Anti Fog tehnoloogia kestab kümme korda kauem ja selle saab uuesti aktiveerida, kui klaasi sõrmega pühkida.

Kahekordne rihm pea tagaosas on hõlpsasti reguleeritav ja tagab stabiilsuse nii stardi kui ka pöörete ajal. Prillid on varustatud UV-kaitsega 400 ja on PVC-vabad. 

Proswimist leiad:

Kuldse ja mustaga ujumisprillid

Kuldse ja roosaga ujumisprillid

- Kuldse ja sinisega ujumisprillid

Kuldse ja kollasega ujumisprillid

Hõbeda ja valgega ujumisprillid

Hõbeda ja mustaga ujumisprillid

Hõbeda ja kollasega ujumisprillid

Sinise klaasi ja hõbedaga ujumisprillid

Cobra Core Swipe Mirror ujumisprillid

Laia nägemisulatuse, peegelklaaside ja parima saadaval oleva uduvastase Swipe-tehnoloogiagaujumisprillid, millel on  5 vahetatavat ninaosa ja topeltrihm.

Proswimist leiad:

- Kollase ja mustaga ujumisprillid

- Sinise ja valgega ujumisprillid

- Roosa ja mustaga ujumisprillid

Arena ujumisprillid

TREENINGTRIKOOD JA -PÜKSID

Bishamoni treeningtrikood ja ujumispüksid on valmistatud eksklusiivsest MaxLife kangast, millel on ülim elastsus. Kiiresti kuivav kangas on kloorile ülimalt vastupidav ja kauakestev. Peale 240-tunnist intensiivset kasutamist säilitab see endiselt 95% enda algupärastest omadustest.

Naiste ujumistrikoo leiab SIIT un meeste shortsid leiab SIIT.

Bishamoni ujumistrikoo ja ujumispüksid. Kauakestvad ja ideaalsed treeninguks

AKSESSUAARID

Bishamoni kollektsioonist leiab lisaks ujumisriietele ka T-särgi, joogipudeli, prillikarbi, ujumismütsi un seljakotid. Kõiki on inspireeritud Jaapani traditsioonilisest Bishamon Kikko mustrist.

Unisex T-särk nii meestele kui ka naistele

 

Saadaval olevad Bishamon kollektsiooni tooted leiab ŠEIT.