Tagasi blogi juurde
19.03.2019

Sobiv trikoo igapäevaseks kasutamiseks

Ujumisriiete ostmisel tuleb arvestada mitmete teguritega. Milline mudel sobib teie kehale, kas eelistada peenikesi või laiu õlapaelu ning kui lahtise seljaosaga tunnete end treeningutel mugavalt. Toome teieni ülevaate naiste ja tüdrukute treeningtrikoode mudelitest.

Solid Swim Pro

Meie Solid Swim Pro treeningtrikoo sobib suurepäraselt sportlastele. Klassikalise välimusega ning suurepärase vastupidavusega trikoo on parim lahendus igapäevaseks kasutamiseks. Tagamaks mugavat ja kerget liikumist on Solid Swim Pro treeningtrikoo lahtise seljaosaga ning paksud õlapaelad toetavad igapäevast treeningut. Keskmise lõikega jalaosa ning kõrge esiosa tagab piisava ja mugava katvuse.

Solid Light Tech

Light tech on loodud naistele ja tüdrukutele, kes soovivad väiksema katvusega treeningtrikood. Solid Light tech on ideaalne valik vabalt liikumiseks ning maksimaalseks vee tunnetamiseks. Suur väljalõige seljaosal, peenikesed õlapaelad ja kõrge jalaosa tagavad piiramatu liikumise.

Solid Swim Tech

Maailmatasemel trikoo naistele ja tüdrukutele igapäevaseks treeninguks. Solid Swim Tech trikool on klassikaliselt ajatu lõige. Esiküljel diagonaalsed õmblused toovad nutikalt esile kehakontuurid. Kõrge jalaosaga ning avatud seljaosaga lõige tagab mugava liikumise ning optimaalse katvuse.

Kvaliteetne kangas kogu hooajaks

Kõikide trikoomudelite materjaliks on polüester. Tegemist on Arena kõige arenenuma ja kauakestvama kangaga. MaxLife trikood on mõeldud maksimaalse mugavuse ja liikumisvabaduse tagamiseks. Lisaks sellele on kangal suurepärane kloori taluvus ning aja jooksul säilitab kuju. Kangas kuivab imekiirelt, omab UV kaitset ning on keha vastas mõnusalt pehme.

Kõik mudelid on saadaval e-poes erinevates värvides!