Tagasi blogi juurde
02.04.2019

Päiksele vastu ujumisbikiinides!

ProSwimi e-poodi on jõudnud ujumisbikiinid! Just nüüd, kui paljud ujumisklubid seavad suuna päikese alla kevadlaagreid veetma, on paras aeg tuua teieni ülevaade uutest toodetest.

Arena naiste bikiinitoppe on kahe erineva lõikega. Bikiinitopp Play on sportliku lõikega, mis sobib treeninguteks basseinis kui ka teisteks aktiivseteks tegevusteks. Peenikesed õlapaelad garanteerivad maksimaalse liikumisvabaduse ning mugavuse. Teiseks bikiinitopiks on mudel Solid, tegemist on kolmunurklõikelise mudeliga, mille õlapaelad kinnituvad seljal. Tänu reguleeritavatele paeltele leiab iga kandja endale sobiva tugevuse, mis tagab treeningutel stabiilsuse ning mugavuse.

Arena

Bikiinipükste valikus on samuti kaks mudelit. Mudel Real on klassikalise ning sportliku lõikega. Bikiinipükstel on madal värvel ning sisemine vooder, lisaks kaunistab pükse väike Arena logo. Bikiinipüksid Solid on müügil nelja eri värvi, lai värvivalik tagab võimaluse kombineerida pükse bikiinitoppidega. Solid pükstel on madal värvel ning keskmise lõikega jalaosa. Alaseljale on lisatud Arena logo.

Arena

Tüdrukute valikus on ujumisbikiinid Clouds. Pilve motiiviga bikiinidele lisab mängulisust ülemisel osal olevad volangid. Sisevooder lisab mugavust ning reguleeritavad õlapaelad tagavad lihtsa kasutamise.

Kõik ujumisbikiinid on loodud MaxLife kangast. Tegemist on kõige vastupidavama kangaga, millel on UV kaitse ning suurepärane kloori taluvus. Kangas kuivab imekiirelt ning värvid püsivad säravad ka pärast korduvat kasutamist.

Hoia silma peal uutel toodetel ning ole varakult suveks valmis!