Tagasi blogi juurde
19.02.2019

Margaret Markvardt soovitab treeninguteks Arena ujumisvarustust

Saavutamaks parimaid tulemusi, on vaja kasutada ka parimaid treeningvahendeid. Uurisime Eesti paremikku kuuluvalt naisujujalt, mis ujumisvahendeid ta eelistab treeningutel kasutada ning mis on tema lemmikharjutused.

Margaret Markvardt esindas Eestit 2018. aastal Noorte olümpiamängudel ning lühiraja maailmameistrivõistlustel, seal olid tal kaasas ka Arena ujumisvahendid.

Igapäevastel treeningutel kasutab ta Arena vahendeid tihedalt ning seeläbi on välja kujunenud ka lemmikud.  
Esimeseks toob Margaret välja Arena PowerFin Pro ujumislestad, mis on väga mugavad, kvaliteetsed ja kõigele lisaks veel ilusad. Margareti sõnul ei suuda ta enam teiste lestadega ujuda, kui oli proovinud Arena PowerFin Pro lesti.

Margaret soovitab Arena PowerFin Pro lestadega ujuda pikki delfiinijalgade seerjaid, neid nii kõhuli- kui ka seliliasendis. Samuti on antud lestadega väga hea teha sprinditreeningutel kiiruslõike.

Teine treeningvahend, ilma milleta ta kuskile ei lähe, on Swim Pro hingamistoru. Kõikidest torudest, mis tal olnud on, on see Margareti kindel lemmik, sest see toru on tänu fikseeritavale rihmale väga stabiilne ja ei hakka näiteks pööretel liikuma. Samuti on seda väga mugav igale poole kaasa võtta, sest on väike ja kerge. Lisaks eelnevalt mainitule, saab reguleerida õhuvooluhulka kuna Swim Pro hingamistorul on kaks erinevat õhuvoolu regulaatorit, mis muudavad õhu sissevoolu, seeläbi intensiivistades treeningut.

Margaret soovitab Swim Pro hingamistoruga teha erinevaid tehnikaharjutusi, samuti meeldib talle hingamistoruga ujuda pikki vabaltujumise distantse.


Kolmas asi, mida talle kasutada meeldib, on multifunktsionaalne Pull Kick Pro, mida saab kasutada nii punu kui ka lauana. Margaret kasutab seda pigem pununa ja talle meeldib, et see on üsna väike ja kerge kotti mahutada. Piiratud ujuvusega treeningvahend raskendab treeningut ja nõuab suuremat pingutust, et jalgu vee peal hoida. Nii saab arendada ja kontrollida keha asendit.

Margaret soovitab multifunktsionaalset Pull Kick Pro-d kombineerida Swim Pro hingamistoruga ning suunata harjutused ülakeha jõu ja vastupidavuse arendamisele.


Muidugi ei jäta Margaret mainimata ka praktilist Arena kotti, mis lisaks kõigile treeningvahenditele mahutab ära ka kõik muu vajaliku.


Kvaliteetse ujumisvarustuse leiab meie e-poest!