Tagasi blogi juurde
28.05.2019

Tõeliselt autentne Arena Icons

Arena Icons’i kollektsioon on kummardus brändi ajaloole. Inspireeritud 70ndatel disainitud mudelitest, Arena Icons tooted tunnevad ennast koduselt nii spordisaalides kui tänavatel. ProSwim’i lehelt leiab nüüd endisest veelgi laiema valiku Iconsi tooteid nii meestele kui naistele.

Naiste valikusse on juurde tulnud dressipluusid Relax IV Team, mida leiab nüüd ka rohelises ja burgundia värvis. Dressipluus on eest lukuga ning omab kahte praktilist taskut, soonikkoes ääred lisavad kontrasti ning mugavust.

Pükste valikust leiab nüüd 7/8  pikkuses Arena Icons Team püksid, mille küljel on taskud ning värvlil mugav nöörkinnitus. Värvivalikust võib leida rohelise ja burgundia tooni, mis sobib ideaalselt päikselisse kevadesse.

Arena Icons

Suurepärase komplekti saab luua lisades T-särgi Corinne või Team. Mõlemad naiste T-särkide mudelid on laia värvivalikuga. 100% puuvill tagab kandmisel mugavuse ja vastupidavuse. Kombineeri moodsalt cropped Corinne või mugavalt sportliku lõikega Team T-särki teksadega või Arena Iconsi kollektsiooni pükstega.

Meeste valikust leiab uudse Arena Icons Team Split Side mudeli. Külgedel olevad trukid muudavad kandmise mugavaks ning kergesti jalast võetavaks. Kaks taskut ja nöörkumm tagavad praktilisuse ning Arena kolme teemandi signatuur lisab stiilsust.

Uus on ka meeste pluus Team. Pikkade varrukatega ning ümara kaelusega kehasse töödeldud lõikega särk sobib nii igapäevaseks kandmiseks kui ka sportimiseks.

Arena Icons

Meest T-särgi valikust Team leiab nüüd ka kõige nõudlikum ostlejale endale sobiliku värvi. Eelistad tagasihoidlikumat musta või lähed kevadele rõõmsalt vastu erksate värvidega. Kõiki pluuse kaunistab varrukal ja rinnal kolme teemandiga Arena logo.

Kõik tooted leiad meie kodulehelt!